Een cursus patroontekenen voor unieke lingerie

Wil jij graag een cursus patroontekenen om zelf je lingerie of zwemkleding te maken? Bij Essign kun je een cursus volgen om dit te leren. Je leert bij ons patroontekenen, lingerie ontwerpen en nog veel meer. Door het volgen van onze cursus leer je patroontekenen middels een gratis digitaal programma. Deze patronen kun je gebruiken voor het creëren van lingerie die voldoet aan al jouw wensen.

Volg een cursus patroontekenen en maak je eigen lingerie

Je volgt bij ons een cursus patroontekenen met het programma Seamly2d. Hier hoef je niet technisch voor te zijn, wij leren je alle kneepjes en trucs. Zo leer je om zelf patronen te tekenen. De cursus patroontekenen is, wanneer je beide cursussen boekt, ook te combineren met het zelf ontwerpen van je lingerie. Op deze manier krijg je unieke lingerie waar je nog lang van zult genieten. Zo maak je zelf een BH die perfect bij jou past.

Schrijf je vandaag nog in

Wil jij graag een cursus patroontekenen volgen om in de toekomst je eigen lingerie of zwemkleding te tekenen. Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar een leuk setje dat voldoet aan jouw eisen en dat ook nog betaalbaar is. Je creëert zelf de leukste patronen en hoeft niet meer in de winkels te zoeken. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je altijd contact opnemen met ons bedrijf uit Schiedam.